Drukwerk

Drukwerk is een belangrijke manier om te werken aan marketing voor uw onderneming. Doordat steeds meer bedrijven zich gaan richten op online marketing wordt de waarde van drukwerk volgens Arttomic hoger. Het geeft u als ondernemer de kans om u te onderscheiden en voor klanten voelt het vaak persoonlijker om iets gedrukt te zien, dan alleen online. Ook kunt u drukwerk gebruiken om uw klanten te begeleiding in de richting van uw website en social media.

Wat wij doen:
Er zijn verschillende drukwerkprojecten die wij voor u kunnen uitvoeren, in overleg met u wordt er bepaald waar u behoefte aan heeft. Als u behoefte heeft aan een andere vorm van drukwerk is dit ook mogelijk en bespreken wij dit. Wij zijn zeer flexibel en geven u graag advies en stellen een offerte voor u op.

– Visitekaartjes – Wij weten hoe het visitekaartje het beste kan worden vormgegeven zodat deze lang bewaard wordt door uw klanten.
– Flyers – Samen met u kijken we over wat voor inhoud  u beschikt en aan de hand daarvan geven wij advies over het formaat van de flyer. Vervolgens beginnen we met het ontwerpen. Ook is het mogelijk dat wij voor u nieuw materiaal creëren met behulp van fotografie.
– Posters – We kunnen verschillende formaten posters voor u ontwerpen. Voorbeelden kunnen zijn: A4, A3, A2, A1 en A0. Ook kunnen we posters ontwikkelen voor een beurs. Bekijk hiervoor verder ook het uitgebreide Promo Event Pakket.

Oplevering:
Voor het printen kunnen wij een drukker adviseren, wij leveren hiervoor de producten klaar om te drukken en digitaal aan. Wij kunnen ook het hele proces regelen en de producten klaar voor gebruik aanleveren.

Hoe wij te werk gaan:
We gaan over het algemeen op een de volgende wijze te werk:

  • Fase 1 – Oriëntatie/onderzoek
  • Fase 2 – Conceptontwikkeling
  • Fase 3 – Presentatie/schetsen
  • Fase 4 – Uitwerking/realisatie
  • Fase 5 – Productie voorbereiding en eventueel productie